Code Academy

Пријави се на нашата email листа за да бидеш во тек

Успешни приказни

"Откако ја завршив .NET Академијата добив 3 понуди за работа во ист ден!” - Љупче Спасовски

Јас сум Љупче Спасовски, од Скопје, имам 27 години и сум студент на ...

Дознај повеќе

Љубовта кон ИТ технологијата беа мотив за Љубен, кој и покрај Full-Time работа успешно стана програмер

Јас сум Љубен Илиоски, магистер по електротехника и информациски ...

Дознај повеќе

Креирањето на игри во текот на Академијата ми беа клучни за пракса во ИТ светот

Јас сум Димитар Ѓорѓиев од Велес, имам 18 години и успешно ја заврш...

Дознај повеќе

Работата на играта “Лист, камен, ножици“ ми беше клучна за влез во ИТ

Здраво, јас сум Стефан Минчевски, имам 28 години и живеам во Скопје....

Дознај повеќе

Еве како Кристијан ја претвори својата пасија во професија

Здраво, јас сум Кристијан Стоилковски, имам 21 година и сум од Кума...

Дознај повеќе

Како Томислав успеа да изгради онлајн продавница од нула

Здраво на сите, јас сум Томислав Огненовски, имам 28 години и живеа...

Дознај повеќе

Како магистер по кривично право направи свој проект HR Made Easy

Јас сум Александра Николовска, магистер по кривично право кој усп...

Дознај повеќе

Како Филип од успешен ракометар стана успешен програмер

Јас сум Филип Чурлевски, имам 29 години и сум од Битола. По професиј...

Дознај повеќе

Никој не веруваше дека ќе станам програмер, им докажав дека грешат

Здраво, јас сум Глигор Симонов, имам 19 години и сум студент на ФИНК...

Дознај повеќе

Нашиот iOS ментор Дарко прикажан на TechCrunch

Code Academy се гордее со сите успешни приказни кои произлегуваат од на...

Дознај повеќе

Преку 7-месечната Академија на Code Academy се вработив во Франкфурт

Јас сум Даниел Павловски од Крива Паланка, имам 25 години и живеам ...

Дознај повеќе