Code Academy
БЕСПЛАТНО ONLINE ПРЕДАВАЊЕ
Вовед во iOS програмирање
Целта на ова предавање е да ве доближи до iOS Академијата, како и демистификација на оваа професија.

Главни теми на разговор: Вовед во iOS, "The Mindset of a Successful Programmer", пишување на првите линии код и бонус Q&A.

Дополнително, ќе добиете "sneak peek" за тоа што ќе учат нашите студенти во текот iOS Академијата.

Слободни места
4
28-ми
Јули
2020
Регистрирај се