Code Academy
Шест месеци, 216 Часа, Live Lectures
Предавањата во Code Academy се одвиваат 3 пати неделно, три часа на ден, во нашите простории во центарот на градот, од 18:00 до 21:00 часот.

Една академска група е составена најмногу од 18 до 20 студенти и присуството на предавањата е задолжително за стекнување на сертификат.

Просториите на Code Academy располагаат со капацитет за повеќе од 100 студенти, lounge area, брз интернет и бесплатно кафе и сок.
Започни тука
Бесплатно Кафе
Lounge Area
Брз Интернет
Online Поддршка
Интензитет на изучување
Програмата е дизајнирана на таков начин да вашето изучување на материјалот е ефективно, но во исто време и безболно
Запознај ја Каролина!
Во Code Academy веруваме дека секој студент мора да е правилно мотивиран.

Каролина е твојот личен студентски координатор и мотивациски тренер.

Таа е тука да ти помогне со информации поврзани со предавањата, испитите, проектите и учество во работилници, но исто така и да ти помогне да си постојано мотивиран и полн со ентузијазам за секој чекор од програмата.