Code Academy
WORDPRESS PROFESSIONAL СЕРТИФИЦИРАЊЕ
Сертифицирај се како WordPress Professional со 40-дневен курс
Сега е твојата шанса да станеш сертифициран Wordpress админ со 40-дневен курс кој ќе се одвива во просториите на Code Academy.

Доколку не си чул за Wordpress досега, тоа е софтвер за менаџирање и изработка на веб страни.

Стекнувањето на овој сертификат драстично ќе ви ги зголеми шансите за добивање на работно место во голем број компании.

Слободни места
3
17-ти
Февруари
2020
Пријави се
Зошто и како ќе ти користи овој сертификат

Ако размислувате да станете Wordpress професионалец, тогаш размислувате во паметен правец. Wordpress дава сила на 26% од целиот веб, и претставува најголемата CMS (content management system) платформа во светот.

Тоа се многу потенцијални клиенти од целиот свет. По сертифицирањето, веднаш можете да почнете да заработувате на платформи како што се UpWork, Freelancer или пак директно да контактирате потенцијални клиенти на LinkedIn.

Wordpress кариера не е само за блогери и програмери. Без разлика дали сте дизајнер, маркетер, професор, создавач на контент, член во невладина организација или друго, можете да станете Wordpress професионалец.